Menu

Om nygifta.nu


När man ska gifta sig är det mycket att planera och tänka på. Här på bloggen ger vi dig många tips och råd.

Välj tema för bröllopet

Du får läsa förslag på olika bröllopsteman, som den klassiskt romantiska stilen med vackra dekorationer, blomsterarrangemang och inredning. Vi beskriver också andra teman, som den mer bohemiska stilen som ofta är populär bland bröllopspar under sommartid. Eller det ekologiska bröllopstemat, som är helt rätt nu när allt fler vill leva klimatvänligt. Läs om allt detta och fler teman här på bloggen.

Planera inför den stora dagen

Vi går igenom nyckelpersonerna som ofta är med vid ett bröllop, som brudtärna, bestman och toastmaster. Vem är brudtärnan och vad gör hon vid bröllopet? Vad är en bestman och vad har han för uppgift? Vad är en toastmasters ansvar? Alla dessa frågor besvarar vi här på vår blogg.

Inför bröllopet är det också viktigt att hitta rätt brudklänning och accessoarer. Vi går igenom listan över vad du bör tänka på och ger dig kreativa förslag. Bröllopstårtan och maten är en annan del av förberedelserna som vi också tar upp. För att ha kvar ett kärt minne efter bröllopsdagen är det också viktigt att inte glömma fotografen. Vill ni anställa en fotograf eller låta en nära vän stå för denna viktiga del? Räcker det med fotografier eller vill ni också ha en film av bröllopsdansen?

Bröllop i Las Vegas

Här beskriver vi vad som är viktigt att veta om man vill gifta sig i Las Vegas. Du får information om hur du skaffar bröllopslicens, vilket krävs för att man ska få gifta sig i USA. För att få en bröllopslicens behöver man också ta med sig ett antal saker på resan, läs mer om detta på vår blogg.

När man reser långt vill man också ha ett bra ställe att bo på och kunna slappna av efter den långa färden. Vi ger tips på flera lyxhotell där du kan bada bassäng, äta på fina restauranger, få spabehandling inför bröllopet, spela på kasino och annan underhållning.

En lång resa innebär också att man gärna vill göra så mycket som möjligt när man väl har hunnit fram. Vi tipsar på en rolig utflyktsaktivitet som du kan göra tillsammans med vänner och din blivande äkta hälft. Om du väljer vårt förslag får du både en god måltid och frisk luft – bara du inte är höjdrädd!

Finansiera bröllopet

Naturligtvis vill du ha det bröllop du alltid drömt om, så att din dag blir precis som du har tänkt. Men ibland kan bröllopet också kosta mycket pengar, och det är viktigt att ha en bra budget i förväg. På bloggen går vi igenom några möjligheter att finansiera bröllopet, och hur mycket ett bröllop kan tänkas kosta.